Müsiad Expo 2020 Tüyap'ta Açılıyor. - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
müsiad expo
Gündem

Müsiad Expo 2020 Tüyap’ta Açılıyor.

Müsiad Expo 2020 Tüyap’ta Açılıyor. Ortalama Puan: 4.9 üzerinden 5

Müsiad Expo 2020 Ticaret fuarı bu yıl yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçilerine kapılarını açacak

Müstakil Fuarcılık ve Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olacak MÜSİAD Expo fuarına yoğun ilgi var.

Fuarın açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank yapması beklenirken, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Yeni normalde COVID tedbirleri kapsamında düzenlenen fuarda tüm tedbirler en üst düzeyde alınmaktadır.

Fuar 18-21 Kasım 2020 Tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açması planlanırken, fuar hazırlıkları tam gaz devam etmektedir.

Tüyap COVID kapsamında fuar ziyaretçi ve katılımcıları için geniş bir alanda HES sorgulaması ve giriş parkuru oluşturmuş olup, fuarın 7. Salon, 6. Salon, 2. Salon ve 3. Salon içerisinde olması beklenmektedir. Yine ziyaretçilerin her türlü ihtiyacına karşılık verecek şekilde fuar alanında sosyal mesafe kurallarına riayet ederek, yeme-içme alanları, vakit namazı ve cuma namazı için alanlar, dinlenme için Tüyap Palas Otel tam manasıyla fuarda aradığınız her şeyi tek noktada erişebileceğiniz şekilde organize edilmektedir.

Davetiyenizi online olarak ilgili adresten alabilirsiniz. E-Davetiye

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir