İstanbul Mobilya Fuarı 2022 uzatıldı - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
Fuar Haberleri

İstanbul Mobilya Fuarı 2022 uzatıldı

İstanbul Mobilya fuarı 2022 kötü hava şartları sebebiyle 1 gün uzatıldı.

Mobilya sektörünün en büyük fuarı bu yıl eş zamanlı olarak 2 fuar merkezinde gerçekleştiriliyor. 25 Ocak – 30 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan mobilya fuarı olumsuz hava koşullarının İstanbul’u etkilemesi sebebiyle zamanında açılamadı. Özellikle ulaşımı etkileyen hava koşulları sebebiyle, fuar hazırlıkları yetişmeyince yetkililerden fuarın bir gün süre ile uzatıldığı bilgisi geldi.

Fuarın yeni kapanış tarihinin 31 Ocak 2022 olduğu bilgisine ulaştık. Fuarın ziyaret saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmazken bugün itibariyle hava durumunda yaşanan olumlu gelişmeler dolayısıyla katılımcılar ürünleri getirip stantlarına yerleştirebildiler.

Fuarın açılışı özel konukların katılımıyla mandarin otelde gerçekleştirildi. Mobilya fuarı istanbul fuar merkezi ve tüyap beylikdüzü fuar merkezinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilmekte. İki fuar merkezi arasında ücretsiz servis imkanı bulunmaktadır. Fuar 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilmektedir. 31 Ocak 2022 tarihinde fuar saat 18:00 itibari ile ziyarete kapanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir