İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı Açıldı 2021 - Fuar Haberleri ve Etkinlik Takvimi
kırtasiye fuarı açıldı
Fuar Haberleri

İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı Açıldı 2021

Kırtasiye fuarı ile Fuar sektörüne yeni can suyu..

Bugün Tüyap Beylikdüzünde bulunan İstanbul Kırtasiye ve Ofis fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sizler için fuarı gezip görmeye giderek bu yazıyı derliyorum..

kirtasiye-ofis

Kırtasiye fuarını 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Tüyap Beylikdüzü fuar alanına geldiğinizde ziyaretçi ve katılımcılar için 9. Salon içerisinde yer alan kontrol parkurundan geçmeniz gerekiyor. Bu salon içerisinde öncelikle ateş ölçümü yaptırmanız gerekmektedir. Sonrasında ise HES kodu kontrolü için kapsamlı bir alan oluşturulmuş. Adeta kuş uçurulmayan giriş parkurunda HES kodu sorgulamadan içeri girilmemesi neredeyse imkansız durumda.

Yerli ve yabancı katılımcı için ayrı ayrı düşünülerek ayrılmış HES kontrol bölümleri mevcut. Bunun haricinde basın ve VİP protokol girişleri de unutulmamış. HES kontrolü sonrası ise online olarak alınan biletleri bastırmak için parkuru takip etmeniz yeterlidir. Telefonunuza gelen barkotları kiosklar yardımıyla okutarak herhangi bir yere temas etmeden ziyaretçi biletlerinizi çıkartabiliyorsunuz.

KIRTASİYE SEKTÖRÜ BU FUARDA !

Yerli ve yabancı pek çok katılımcının yer aldığı bu fuarda aradığınız ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Fuar alanı 2. ve 3. Salona kurulmuşken yabancı katılımcılar ise 6. salonda yer almaktadır. Salon girişlerinde, ortak alanlarda el dezenfektanları bulunmakla birlikte, her stant içerisinde yer alan masa üzerlerinde de kolonya ve el dezenfektanı bulunmakta. Ayrıca stant içerisinde ikram ve yeme-içme de yasaklanmış. Fuar alanında hemen herkesin yüzünde maskesi mevcut olmasına rağmen, fuar alanında görevliler sürekli dolaşarak maske uyarısı yapmakta, bununla birlikte te sesli anonslar ile ziyaretçiler maske ve mesafe konusunda uyarılmaktadır.

kırtasiye fuarı
kırtasiye fuarı

Her nekadar sosyal alanlarda maske bizi biraz zorlasa da sektörün hareket kazanabilmesi için hemen herkes bu kurallara riayet ettiğini gözlemledik. Herhangi bir çekince yaşamadan istanbul kırtasiye ofis fuarı ziyaret edilebilecek düzeyde tam not aldı bizden. İstanbul kırtasiye ofis fuarı ziyareti 22 Mart 2021 – 27 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilebilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir