Outdoorist Karavan Fuarı Açıldı - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
Doğa

Outdoorist Karavan Fuarı Açıldı

Rotasını doğaya çevirenleri ve aktif yaşam tarzını benimseyenleri 8-16 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlecek olan Outdoorist Karavan fuarı açıldı..

Özellikle son dönemde kalabalıktan uzaklaşmak, doğaya dönmek şehirden kaçmak ve alternatif rotalar deneyimlemek isteyenler, doğanın kucağında tatil seçeneklerine yöneliyorlar. Doğada özgürce vakit geçirmek ve kamp yapmak isteyenleri birbirinden konforlu, yüksek performanslı, şık tasarımlı araç modelleri ile 8-16 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta Karavanist & Outdoorist Fuarları’nda buluşuyor.

Kamp, karavan ve doğa tutkunlarını bir araya getiren fuarda, geniş hacmi sayesinde yaratıcı dokunuşlarla kolayca karavana dönüşebilen pek çok araç ve seçenek bulunuyor.

Karavan Fuarı 16 ocağa kadar açık olacak..

16 Ocak 2022 Pazar gününe kadar açık olacak olan fuarlar, hafta içi her gün saat 10.00 ile 19.00 arası ziyaret edilebilecek. Her bütçeye uygun kamp malzemeleri ve karavanlar fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarlarda 148 firma ve firma temsilciliğinin en yeni ve özel modelleri tanıtılıyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir