63. Aymod Fuarı 48 Saat Sonra Açılıyor ! - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
cnr-aymod-fuari
Etkinlikler

63. Aymod Fuarı 48 Saat Sonra Açılıyor !

63. Aymod Fuarı 48 Saat Sonra Açılıyor ! Ortalama Puan: 4.8 üzerinden 5

CNR Aymod Fuarı Açılacak mı? Fuar iptal edildimi ? CNR Fuar Merkezi Nerede ?

Ziyaretçileri heyecanlandıran kapalı fiziki fuar rüzgarı CNR da devam ediyor. Ziyaretçilerin son günlerde aradığı bilgilerin başında CNR 63. Aymod fuarının yapılıp yapılmayacağı, CNR aymod fuarının ertelenip ertelenmediği ve CNR Fuar Merkezi‘ne nasıl gidileceği yer alıyor.

Sizler için araştırdık ve fuarın ertelenmediğinin müjdesini paylaşıyoruz. 63. Aymod İstanbul 2020 Ayakkabı ve moda fuarı 48 saat sonra kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Fuar 30 Eylül 2020 – 03 Ekim 2020 tarihleri arasında ziyaretçi kabul edecek. Yeşilköy’de yer alan CNR Expo Fuar Merkezi saat 10:00-19:00 arasında açık olacak.

İhracatçılar, Mağaza Sahipleri ve Satın alma sorumluları, Zincir Mağazalar ve satın alma sorumluları, Toptancılar, Sektörel Dernekler, Sektör Temsilcileri gibi kesimlerin fuarı ziyaret etmesi beklenmektedir.

aymod-fuari
63. Aymod İstanbul fuarı

Dinamik yapısı ve istikrarlı büyüme eğilimleriyle alanında dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük fuarı olan AYMOD’a katılım sağlayarak şirketinizi fuarda temsil ederek, marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz. Mevcut eğilimler nedeniyle bu yıl %40 artış göstermesi beklenen aymod fuarı ile ayakkabı dünyasının alternatif tedarik merkezine sizde erişim sağlayabilirsiniz. Geniş alıcı profili sayesinde sizlerde yeni iş fırsatları elde edebilir ve ticari bağlantılar kurabilirsiniz. Dünyanın farklı ülkelerinden katılım sağlayan tedarikçiler ve alıcılarla irtibat kurarak yeni pazarlara adım atabilirsiniz. Ayrıca sektörde faaliyet gösteren dernek, federasyon ve tasarımcılarla ortaklaşa iş birliği yapma şansını yakalayabilirsiniz.

2020 Fuar Takviminde pek çok fuar pandemi sebebiyle ertelenmiş olsa da, yeni dönemde fuar merkezleri’de yayınlanan genelgeler doğrultusunda tedbirlerini alarak fuarları açma gayreti içerisinde olduğunu görmekteyiz.

Aymod fuarı sonrasında yine İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan woodtech fuarını kaçırmayın.

Fuarın Web Sitesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir