CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ? - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
Cnr-fuar-merkezi-nerede
Fuar Haberleri

CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ?

CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ? Ortalama Puan: 4.7 üzerinden 5

CNR Fuar Merkezi, pandemi süresince fiziki fuarları açan fuar merkezi listesinin başında yer almaktadır. Fiziki fuarların başlamasıyla birlikte ziyaretçiler CNR fuar merkezine nasıl gidilir sorusuna yanıt aramaktadır.

Cnr fuar merkezine nasıl gidilir sorusunun yanıtını sizler için derledik. Pekçok ulaşım yolu ile erişebileceğiniz fuar merkezine aşağıdaki şekilde kolaylıkla ulaşabilirsini:

CNR Expo Fuar Merkezi İstanbul Bakırköy ilçesi Yeşilköy semtinde bulunmaktadır.

CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ?

Anadolu yakasından gelen ziyaretçiler için

  • Kadıköy‘den Kadıköy-Kartal metrosuna binerek Ayrılıkçeşme istasyonunda inip Marmaray‘a aktarma yapmanız gerekmektedir. Sonrasında Marmaraya binerek Yenikapı durağında inip M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçerek metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne çok kolay şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.
  • Üsküdar‘dan gelmek isteyen ziyaretçiler ise Marmaray ile Yenikapı durağında inerek M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçmesi gerekiyor. Metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Ümraniye‘den gelmek isteyen ziyaretçiler ise Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Altunizade durağunda inmesi gerekiyor. Sonrasında Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu durağında inerek M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçtikten sonra metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşmış olursunuz.
  • KartalMaltepePendikTuzla taraflarından gelecek olan ziyaretçiler ise Kadıköy-Kartal metrosuyla Ünalan durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüsten Zeytinburnu durağında inip M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçiniz. Metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşabilrsiniz.
  • Pendik Yüksek Hızlı Tren İstasyonu‘ndan da kolaylıkla gelebilirsiniz. Bu yolu tercih edecek ziyaretçiler için 251 numaralı çift katlı otobüs ile Mecidiyeköy‘de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu durağında inip M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçerek metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ?

Avrupa yakasından gelenler ziyaretçiler için

  • BüyükçekmeceBeylikdüzüAvcılarKüçükçekmece taraflarından geliyorsanız eğer çok kolay bir şekilde herhangi bir Metrobüs durağından metrobüse binerek, Şirinevler durağında inmeniz gerekmektedir. M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • BağcılarGüngören taraflarından gelecek olan ziyaretçilerin Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu durağında inmesi gerekiyor. Buradan M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • EsenlerBayrampaşa taraflarından gelecek ziyaretçiler için ise M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuyla metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında inerek CNR Expo Fuar Merkezi’ne çok kolay bir şekilde ulaşabilrsiniz.
  • Taksim‘den Taksim metrosuyla Yenikapı durağında inip M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında inerek Taksimden de kolaylıkla CNR Expo Fuar Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.
  • Mecidiyeköy’den gelecek ziyaretçilerin ise Metrobüs ile Zeytinburnu’na gelmesi gerekiyor. Zeytinburnu istasyonunda inip M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçerek metronun DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında indiğinizde CNR Expo Fuar Merkezi’ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Toplu taşıma ile yukarıda bahsettiğimiz şekilde size en uygun güzergahı kullanarak CNR Fuar Merkezin İstanbul Kongre merkezine ulaşmanız mümkündür.

CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ?
CNR Fuar Merkezine Nasıl Gidilir ? – Cnr Fuar Takvimi

Yorumlar

  1. Pingback: CNR Fuar Takvimi 2020 – FuarHabercim.com - Fuar Haberleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir