İstanbul Mobilya Fuarı 2022 - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
Fuar Haberleri

İstanbul Mobilya Fuarı 2022

İstanbul Mobilya Fuarı 2022 son dönemde fuar katılımcı ve ziyaretçilerinin yoğun ilgisine ev sahipliği yapıyor. İnternet üzerinde mobilya fuarının zamanı, ziyaret saatleri ve nerede açılacağı hakkında çokça soru gelmeye başladı.

Bu yazımızda; İstanbul Mobilya Fuarı 2022 ile ilgili merak ettiğiniz bilgileri sizlerle paylaşacağız. Aklınızdaki sorulara yanıt bulmaya çalışacağız. Yine merak ettiğiniz hususları yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Bu yıl gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı, önceki yıllarda İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştiriliyordu. Bu yıl büyük bir değişikliğe giderek, iki fuar alanında eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Fuar Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) organizasyonunda iki fuar alanında gerçekleşecek. 25 Ocak 2022 tarihinde iki fuar merkezinde eş zamanlı olarak ziyarete açılacak olan fuar için hazırlıklar son hız devam etmekte.

Tüyap Kongre ve Fuar merkezi ile İstanbul Fuar Merkezinde eş zamanlı olarak gerçekleşecek fuar 260.000 m2 alanda ziyarete açılacak. Mobilya fuarı kendi alanında avrupanın ikinci en büyük fuar olma özelliğini taşımakta.

Fuarda 3000 den fazla katılımcı yer almaktadır. Tüyap Fuar Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi arasında ücretsiz shuttle imkanı bulunmaktadır. Alınan ziyaretçi kartları ile eş zamanlı iki fuar alanında da geçerliliği olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Ücretsiz Online Ziyaretçi Biletinizi Almak İçin Tıklayın..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir