Shoedex 2020 Dijital Fuar Başlıyor - Türkiye Sağlık ve Önemli Bilgiler
ege-ihracatcilar-birligi
Fuar Haberleri

Shoedex 2020 Dijital Fuar Başlıyor

Shoedex 2020 Dijital Fuar Başlıyor Ortalama Puan: 4.1 üzerinden 5

Ayakkabı, çanta, saraciye ve deri konfeksiyon sektörlerine yönelik olarak düzenlenen fuar Shoedex2020 dijital olarak 13-15 Ekim tarihlerinde ikinci kez kapılarını meraklılarına açıyor.

Ege İhracatçı Birliklerinden (EİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ticaret Bakanlığı desteğiyle Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından “www.shoedex.events” sitesi üzerinde düzenlenecek fuara 59 ülkeden bin 200 ziyaretçi ve 120 katılımcı ziyaret etmesi bekleniyor.

OECD tahminlerine göre Çin ve Güney Kore’den sonra pandemiden en az etkilenecek ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çeken Erkan Zandar, “Ticaretin her aşaması artık dijitalleşme ekseni üzerinde şekilleniyor. Dijitalleşme artık Toplum 5.0’ın gerçekleşmesi için inşa edilmesi gereken en önemli bariyerlerden biri ve gittikçe kökleşiyor. Dijitalleşme çalışmalarımız 2020 yılı sonu için belirlenen yüzde 30’luk ihracat artışı hedefimize de büyük katkı sağlayacak. Bizim yenilikçi zihinlere ihtiyacımız var. Bütün sektörlerin önceliklerini Ar-Ge ve inovasyon odaklı bir iş modeline göre belirlemesi ve her detayı en ince ayrıntısına kadar hesaplaması gerekli” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir